Uitgevoerde projecten

Onze uitgevoerde projecten

Al onze projecten worden uitgevoerd door ervaren en kundige experts.

  • Alles
  • Houtrotreparatie
  • Monumenten
  • Schilderwerk

De juiste oplossing voor jouw project?

Neem contact op met IJmond Vastgoedonderhoud

Wat onze klanten zeggen

Als vastgoedbeheerder hebben wij veel baat bij iemand die ons kan adviseren en begeleiden in het onderhouden van onze panden, ook op lange termijn. Al een aantal jaar verzorgt IJmond voor ons het onderhoud van zowel binnen als de buitenkant van onze panden. Dit gaat altijd in goed overleg en op een zeer professionele en kwalitatief hoge wijze. Wij zijn zeer tevreden en blij dat we dit met een gerust hart uit handen kunnen geven.
Vastgoedbeheerder
Amsterdam
06-03-2017
Wij hebben kritisch gezocht naar iemand die ons kon adviseren voor het opknappen van ons monumentaal pand in Haarlem. Naast een goed advies was het natuurlijk ook van zeer groot belang dat dit precies en netjes uitgevoerd zou worden. Via een collega kwam ik bij IJmond omdat ze hier ook veel ervaring mee hebben. Na een fijn gesprek en zeer professioneel advies, zijn ze begonnen. En het resultaat mag er zijn! Ik ben zeer tevreden en raad IJmond absoluut aan.
Jan-Willem
Haarlem
05-02-2017
Zondag liep ik op de Leliegracht en heb bijna lopen kwijlen zo mooi als de voordeur van mijn buurman is geschilderd. De rest van het schilderwerk was ook om door een ringetje te halen. Fijn dat er zoveel goede vakmensen zijn!
Nanny
Amsterdam
29-07-2016